Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Natuurlijk kunt u bij ‘Whisky Tubes’ uw bestelling ook online plaatsen. U kunt hiervoor het algemene bestelformulier gebruiken. Het is ook mogelijk om een bestelling te laten opsturen. Wanneer u uw bestelling aan ons heeft doorgeven kunnen wij voor u bepalen welke verzendkosten er nog bij komen. Bestellingen worden verzonden na betaling (inclusief verzendkosten). Een bestelling kan ook onder rembours verzonden worden. Dan dient u alleen de rembourskosten vooraf te betalen. Meer informatie over de betalingsmogelijkheden vindt u onder “Betaalwijzen“.

Algemene Voorwaarden

Wij proberen de originele of de bestelde geschenkverpakking uiteraard ongeschonden mee te zenden. Mocht er onverhoopt toch een beschadiging zijn, neem dan contact met ons op. 

Onze doelstelling is om binnen 24 uur na ontvangst van betaling uw bestelling te verzenden. Neem voor de zekerheid even contact met ons op indien er spoed gewenst is.

Houd U er rekening mee dat gepersonaliseerde items langer kunnen duren .( max3 dagen)

De prijzen zijn in Euro’s, inclusief 21% BTW, accijns, maar exclusief de werkelijke verzendkosten. Prijswijzigingen en/ of zetfouten voorbehouden. Foto’s of afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Houdt u s.v.p. rekening met het volgende:

De prijzen op de site zijn gelijk met de prijzen in de onze winkel. Toch kunnen de prijzen van Whisky in de hogere prijsklassen verschillen. Dit is zeer afhankelijk van de zeldzaamheid en de verzamelwaarde. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutief weergegeven prijzen, foto’s, inhoudsmaten, etc. op deze website. Mocht u speciale wensen hebben, neem dan vooraf even telefonisch contact met ons op.

Keurmerken

Whisky Tubes voert geen keurmerken. Daar andere online winkels hun keurmerken gewoon kopen en niet verkrijgen door positieve feedback, hecht tastytubes.nl hier geen waarde aan. Besparing op de kosten van dergelijke keurmerken rekenen wij liever door als korting aan u.